6 HOUR RUN 2024

Hvor langt kan du løbe på 6 timer!? Det er spørgsmålet som du kan få afklaret til ALOT’s årlige 6 timers løb

– Er udfordringen for stor så kan du også “nøjes” med en maraton. Du har desuden mulighed for at lave et stafethold, der løber i 6 timer, eneste krav er at I er max. 6 løbere på holdet.

Tilmelding 6 HOUR RUN 2024 – d. 26-oktober

I 2024 bliver der følgende muligheder for tilmelding : 6 timers løb – både individuelt samt stafethold, Marathon, 3 timers løb, 1 times løb – og alle timeløbene med samme sluttidspunkt.

Link til tilmelding : her

Løbets historie:
CPH 6 timers løb har siden sin ”fødsel” i 2009 udviklet sig til en løbebegivenhed, hvor danske og internationale løbere kommer tilbage år efter år. Det der vægter højt hos deltagerne er, at løbet er velorganiseret og afvikles i naturskønne omgivelser, hvor man for hver 2,2 km. passerer det festlige målområde med masser af fest, musik og opbakning. I målområdet er desuden et af Danmarks bedste depoter, der byder på alt fra slik og chokolade til frugt, kanelgifler, salttabletter og naturligvis væske.

Tidspunkt:
CPH 6 timers løb afholdes sidste weekend i  Oktober måned, i 2024 bliver det den 26. oktober. Udlevering af startnummer/chip sker fra to timer før racestart og op til 30 min før, hvor der også vil være mulighed for eftertilmelding.

Startnummeret:
Du skal placere dit startnummer foran på løbetrøjen eller yderst på beklædningen, startnummeret er udstyret med en chip, som registrerer din tid.
Undgå at placere dit startnummer i siden, vend det lodret, det må ikke folde eller bøjes, da der derved er risiko for, at din tid ikke bliver registreret.

Start/mål og rute:
Rute:
Distance: 2221 m. pr. omg. Ruten er DAF opmålt.

• Ruten er på en rundstrækning omkring Tueholm sø, beliggende i Albertslund syd.
  • Ruten er fri for trafik, og må betegnes som relativ flad, hvilket gør den hurtig.
  • Underlaget består asfalt.
  • Ruten er opmålt og godkendt af DAF.

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 13.27.56

Ruten er tydeligt afmærket og der vil være vejvisere/hjælpere på ruten for at sikre jer et godt løb.

Ruten kan også ses her

Forplejning:
Der er mulighed for at medbringe og opstille egen forplejning. Se endvidere indholdet i ”ALOT-depotet” her (link).

Tidtagning, resultatliste og diplom:
Der er elektronisk tidtagning med chip, det er ikke muligt at bruge egen chip. Resultatlisten offentliggøres på vores hjemmeside hurtigst muligt efter løbet. Det vil være muligt at udskrive diplom her på hjemmesiden når resultatlisten foreligger.

Præmier, medaljer m.m.:
Der er præmier til 1., 2. og 3 pladsen for damer og herrer på 6 Hour Run og Maraton fra vores sponsor CPH RUN SHOP.
Det er medaljer til alle gennemført, samt krus og lækkert tæppe med 6 Hour Run logo.