Viking-Trail 2020?

WEB_COVER_A_v2

Trailløb i vikingernes fodspor er p.t. sat på pause, da der overvejes nye muligheder

 

Her ser sidste race info

Dengang vikingerne herskede over det kolde nord, der var St. Vejle Ådalen et samlingspunkt med store vikingegårde og sejlads i St. Vejle Å.

 

Nu er det din tur til at sejre over landskabet.

Vi har lavet den lækreste trailrute til dig, hvor du kan løbe 5 eller 10 km med rigtigt mange udfordrende singletrack. Vi sender dig ned over en autentisk vikingevej, bygget af Vikingelandsbyen ved Risby, som en kopi af de veje der gik gennem Danmark for mere end 1000 år siden.

Det er sjovt, det er udfordrende, det er noget du kan klare. Variationen i ruten er stor, og mere end 2/3 er singletrack. Tjek ruten ud her.

 

Undervejs på ruten runder vi også den gamle astronom Ole Rømers observatorium med udsigt over det fantastiske morænelandskab der er St. Vejle Ådalen. Han var sin tids superstar, og han var den første der opdagede og beskrev lysets hastighed. Måske når du ikke lysets hastighed når du passerer hans observatorium, men kig op og hils på den gamle stjerne når du drøner forbi statuen af ham midt inde i skoven.

 

Vikingetrail er både for de stærke rutinerede trailløbere og for dig der vil prøve kræfter med dit første trailløb.

 

 

Distancerne på 5 og 10 km er lavet så du ikke kun får en fed løbetur, du kan også mærke historiens sus når du kæmper dig gennem ruten.

Dato 5. maj 2018 kl. 11.00

Udlevering af startnumre lukker 10.30, så kom i god tid.

Du kan eftertilmelde dig på dagen indtil kl. 10.30. Kun kontanter og gerne lige penge.

 

WEB_COVER_A_v2
Tilmelding VIKING-TRAIL 2018 – 5. maj

Individuel