FAQ

Hvordan finder jeg hen til løbet?

Ankomst med bil: Fra motorvej 21 vælges frakørsel 3. Drej nordpå ad Vallensbæk Torvevej og til venstre ind på Vallensbækvej. Fortsæt ligeud ind på Rendsagervej og drej til venstre ind mod Vallensbæk Mose.

Skærmbillede 2015-01-04 kl. 20.25.32

Ankomst med offentlig transport: Stå af Linie B mod Høje Taastrup på Albertslund station og fortsæt til fods (ca. 2,1 km, ca. 32 min.) mod syd af Albertslundvej til Rendsagervej (på højre hånd).

 

Hvor og hvornår kan jeg hente mit startnummer?

Startnummer kan afhentes på løbsstedet fra kl. 8.00 – 9.30 på løbsdagen.

 

Hvordan skal startnummeret bæres?

Chip til tidstagning er i startnumrene. De må derfor ikke bøjes eller lign. Startnummer skal bæres synligt på forsiden af løberne under hele løbet.

 

Hvad med depot og evt. egenforplejning?

Der er depot for hver 2,2 km. Der vil være bl.a. vand, energidrik, saltstick, div. slik og frugt. Der er mulighed for at opstille egen forplejning i forbindelse med depotområdet.

 

Må jeg løbe med musik?

Løber du for at få en officiel rekord skal du være opmærksom på IAU´s regler, som bl.a. siger at man ikke må løbe med musik i ørerne (betragtes som pace).

 

Hvordan kan jeg følge med i min egen/andre løberes tider?

Der vil være opstillet en resultatskærm i depotet i målområdet – primært til løberne, hvor løberne kan se hvor langt de har løbet samt deres nuværende placering.

Der vil være en resultat-skærm/ PC, hvor tilskuere kan følge alle løbernes resultater under løbet, dvs. omgangstider, stillinger etc.

 Får jeg et diplom?

Vi har haft en del udfordringer med diplomer, men der kommer en løsning.