6 HOUR RUN 2019

Hvor langt kan du løbe på 6 timer!? Det er spørgsmålet som du kan få afklaret til ALOT’s årlige 6 timers løb

– Er udfordringen for stor så kan du også “nøjes” med en maraton. Du har desuden mulighed for at lave et stafethold, der løber i 6 timer, eneste krav er at I er max. 6 løbere på holdet.

Tilmelding 6 HOUR RUN 2019 – 26. oktober

Individuel

Stafet (2-6 løbere)

Løbets historie
CPH 6 timers løb har siden sin ”fødsel” i 2009 udviklet sig til en løbebegivenhed, hvor danske og internationale løbere kommer tilbage år efter år. Det der vægter højt hos deltagerne er, at løbet er velorganiseret og afvikles i naturskønne omgivelser, hvor man for hver 2,2 km. passerer det festlige målområde med masser af fest, musik og opbakning. I målområdet er desuden et af Danmarks bedste depoter, der byder på alt fra slik og chokolade til frugt, kanelgifler, salttabletter og naturligvis væske.

Tidspunkt: CPH 6 timers løb afholdes altid den sidste lørdag i oktober måned, i 2019 bliver det den 26. oktober, kl. 10.00. Udlevering af startnummer/chip sker mellem kl. 8.00-9.30 på løbsdagen, hvor der også vil være mulighed for eftertilmelding.

Start/mål og rute:

Rute:

Distance: 2221 m. pr. omg. Ruten er DAF opmålt.

  • Ruten er på en rundstrækning omkring Tueholm sø, beliggende i Albertslund syd.
  • Ruten er fri for trafik, og må betegnes som relativ flad, hvilket gør den hurtig.
  • Underlaget består asfalt.
  • Ruten er opmålt og godkendt af DAF.

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 13.27.56

Ruten er tydeligt afmærket og der vil være vejvisere/hjælpere på ruten for at sikre jer et godt løb.

Ruten kan også ses her

Forplejning: Der er mulighed for at medbringe og opstille egen forplejning. Se endvidere indholdet i ”ALOT-depotet” her (link).

Tidtagning, resultatliste og diplom: Der er elektronisk tidtagning med chip, det er ikke muligt at bruge egen chip. Resultatlisten offentliggøres på vores hjemmeside hurtigst muligt efter løbet. Det vil være muligt at udskrive diplom her på hjemmesiden når resultatlisten foreligger.

Præmier, medaljer m.m.:

Lodtrækningspræmie: Et lækkert løbeur fra Suunto. Vinderen findes ved lodtrækning, så både “harer” og “skildpadder” har vinderchance.
(Konkurrencen gælder kun individuelle løbere, ikke stafethold).

Præmielisten opdateres løbende

Transport til/fra løbet:

Ankomst med bil: Fra motorvej 21 vælges frakørsel 3. Drej nordpå ad Vallensbæk Torvevej og til venstre ind på Vallensbækvej. Fortsæt ligeud ind på Rendsagervej og drej til venstre ind mod Vallensbæk Mose.

Ankomst med offentlig transport: Stå af Linie B mod Høje Taastrup på Albertslund station og fortsæt til fods (ca. 2,1 km, ca. 32 min.) mod syd af Albertslundvej til Rendsagervej (på højre hånd).

Omklædning m.m.: Der er begrænsede muligheder for omklædning og bad. Dit tøj m.m. kan opbevares i en pavillon (opbevaringen sker på eget ansvar).

Spørgsmål? Se vores FAQ ,  vores Facebook side eller kontakt Mia Mørkhøj: racedirector@alot.nu

ALOT ser frem til at byde dig velkommen til 6 timers forrygende løbefest.